Uppljusning

På naturligt vis!

Uppljusning

På naturligt vis

Uppljusning med lera

Jag använder en naturlig uppljusningsmetod med hjälp av lera, salt och en renare väteperoxid. Resultatet blir en härlig beige eller guldig ton, lite beroende på vilka pigment man har själv. 

Denna uppljusningsmetod är fortfarande begränsad och det går inte att ljusa upp mer än ev. ett par steg beroende på din grundfärg men passar utmärkt för att jämna ut solblekt utväxt, lyfta till mer gyllene toner eller kanske för att göra lite ljusare skiftningar efter en växtfärgning. Däremot är det svårt att få fram askigare toner utan att göra en nyansering efteråt. Fråga när du bokar tid så kan vi diskutera fram vad som blir bäst.

Folieslingor small:

25 pkt eller målade slingor endast på överhåret. Perfekt om du vill dölja utväxt eller vill ljusa upp bara runt ansiktet och i lite toppar.

Folieslingor medium:

25-50 pkt eller målade slingor på överhår och sidor. Passar bra om du vill ljusa upp och ge lite ombre-effekt i din växtfärg.

Folieslingor large:

50 – 100 pkt eller målade slingor i hela håret. Detta passar bra om du vill ha ett ljusare helhetsintryck utan att bli helblond.

Uppljusning (botten)           1090 kr

Folieslingor small (25 paket) 1090 kr

Folieslingor medium (25-50 paket)         1290 kr

Folieslingor large (50-100 paket)         1590 kr

Nyansering     250-350 kr

Tillägg för extra långt och tjockt hår  100-300 kr 

Tvätt och fön ingår!

Kontaktuppgifter

Kom och trivs hos mig!

Fritt wifi

Kaffe & te

tidningar & magasin

Ekolyx

© Copyright Carpe Naturam

© Copyright Carpe Naturam