Hår- & huvudmassage

Avkoppling för hela kroppen!

Hår- & huvudmassage

Avkoppling för hela kroppen!

Hår & huvudmassage

En mycket avkopplande och energigivande massage med rötter i en flera tusen år gammal indisk tradition. Drar ut gifter, stärker och stimulerar cirkulationen och ökar näringstillförseln till hårsäckarna. Genom att olika akupunkturpunkter i huvudbotten masseras, stimuleras kroppens egen förmåga att läkas. Massagen balanserar energiflödet och ger en känsla av stillhet och ro. Behandlingen ger ofta både ökad hårväxt, volym och en härlig glans!

Kan avnjutas med eller utan vegetabiliska och eteriska oljor som väljs efter varje kunds behov och önskemål. Jag använder mig av Young Livings eteriska terapeutiska oljor.  

Eftersom behandlingen har en utrensande verkan ska man efteråt skynda långsamt och vara noga med att dricka ordentligt med vatten. Du är välkommen att stanna kvar och avnjuta en ekologisk kopp te! 

För maximal effekt vid behandling av eventuella hår och hårbottenproblem eller spänningar rekommenderas upprepade behandlingar med ca en veckas mellanrum.            

10% rabatt vid köp av 5-kort  (utnyttjas inom 1 år)    

Skön och avkopplande massage som enligt samma princip som huvudmassagen för ut slaggprodukter ur kroppen och tillför syre till vävnaderna. Ökar cirkulationen och lindrar stelhet i muskulaturen kring bla axlar, nacke och armar. Massagen är mjuk med lätta och försiktiga rörelser och utförs i sittande ställning med kläderna på! Kan avnjutas separat eller i samband med annan behandling…unna dig en stunds avkoppling för det är du värd!

Huvudmassage (20 min) 300 kr

Huvudmassage inkl axlar och nacke efter behag (40 min) 500 kr

Huvudmassage (20 min) + oljeinpackning + tvätt + fön/styling fr. 650 kr

Huvudmassage inkl axlar och nacke efter behag (40 min) + oljeinpackning + tvätt + fön/styling fr. 850kr

Oljeinpackning 100 kr

Tvätt + fön/styling fr. 265 kr

Hårkur (t.ex honung) i samband med annan behandling  +250 kr

Färgtillägg för hela håret och extra långt och tjockt hår 100-400 kr

Kontaktuppgifter

Kom och trivs hos mig!

Fritt wifi

Kaffe & te

tidningar & magasin

Ekolyx

© Copyright Carpe Naturam

© Copyright Carpe Naturam