Ansiktsbehandlingar

Unna dig härlig glow!

Ansiktsbehandlingar

Unna dig härlig glow!

Ekologiska ansiktsbehandlingar

Ansiktet mår bra av lite extra omvårdnad då och då! Huden blir fräschare och återfår sin naturliga lyster, och kan även lättare tillgodogöra sig effekterna av näringsgivande och vårdande produkter! Så passa på att boka en ansiktsbehandling i samband med ditt nästa frisörbesök!

Lyster Express

Uppiggande ansiktsbehandling med massage, 30 min. En skön hälsokick som ger din hud en snabb eco-boost. Efter rengöring och skonsam peeling följer en lätt ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en uppiggande ansiktsmask och lätt huvudmassage. Efter behandlingen känns huden pigg och har fått en ökad fräschör och lyster.

Lyster Lyx

Uppiggande ansiktsbehandling med massage, 55 min. En lyxig behandling som ger huden härlig spänst och glans. Efter rengöring och skonsam peeling av ansikte och dekolletage följer en riktigt härlig, djupgående massage över dekolletage, armar, axlar, nacke och ansikte. Behandlingen avslutas med en uppiggande ansiktsmask och avslappnande huvudmassage. Efter den rogivande behandlingen känns huden len och har fått en ökad fräschör och lyster.

Honung

Djuprengörande ansiktsbehandling med honungsportömning, 55 min. En behaglig behandling som skonsamt rengör på djupet med hjälp av honung. Efter rengöring och skonsam peeling förbereds huden med varm örtkompress och portömningen blir sedan en behaglig uppiggande upplevelse med honung som verktyg. Behandlingen avslutas med en djuprengörande ansiktsmask och lätt huvudmassage. Efter behandlingen känns huden len och har fått en ökad fräschör och lyster.

Honung Lyx

Djuprengörande behandling med honungsportömning och massage, 90 min. En lyxigare behandling som har utslätande effekt och ger din hud ökad lyster. Efter rengöring och skonsam peeling av ansikte och dekolletage förbereds ansiktet med varm örtkompress och portömningen blir sedan en behaglig uppiggande upplevelse med honung som verktyg. Efter följer en riktigt härlig, djupgående massage över dekolletage, armar, axlar, nacke, och ansikte. Behandlingen avslutas med en lugnande ansiktsmask och härlig huvudmassage. Efter den avkopplande behandlingen känns huden slät, len och har fått en ökad fräschör och lyster.

Mina ansiktsbehandlingar

I ansiktsbehandlingar använder jag noga utvalda produkter från Rosenserien eller så utförs de med OCM (Oil Cleansin Method) där vegetabiliska oljor från Organics by Sara utgör basen i hudvårdsrutinen.

OCM – Oljerengöring

OCM innebär att man använder vegetabiliska oljor som rengöring. På Carpe Naturam väljer jag olja när jag tvättar ditt ansikte framför löddrande produkter som innehåller tensider och som torkar ut huden. Den oljebaserade metoden ger fantastiska resultat och lämnar din hud naturligt vacker med en härlig glow!

OCM bygger på principen ”lika löser lika”. Oljan löser upp smink och smuts men lämnar en skyddande hinna på huden.  Eftersom det finns olika hudtyper finns det även olika oljeblandningar. Ju fetare olja desto mer rengörande är den. I recepten används bl.a. ricinolja, mandelolja, sesamolja och kokosolja.

Tvätta bort oljan med en svamp

Olja är inte vattenlösligt. Därför kan du inte tvätta bort rengöringsoljan med bara vatten utan använd istället en rengöringssvamp. Den avlägsnar all olja samtidigt som den ger dig en skonsam daglig peeling och ger dig en fräsch och ren känsla. Om du har en känslig hud kan du avlägsna oljan med en fuktig bommullsrondell eller en liten handduk. Tänk på att alltid använda en ren svamp/handduk. Tvätta den med en ekologisk mild tvål efter varje användning.

Fördelarna med OCM

  • Det är ett enkelt och snabbt sätt att tvätta ansiktet.
  • Tar effektivt och snabbt bort smink, även en vattenfast mascara.
  • Olja är drygare än vattenbaserade produkter vilket innebär att en rengöringolja ofta blir ett mer ekonomiskt fördelaktigt alternativ samt ett bättre miljöalternativ.
  • En skonsam metod mot huden. Perfekt för alla hudtyper, speciellt för en känslig hud som kan ha problem med rengöringssteget annars.
  • Löser/underlättar många hudproblem genom att inte tvätta bort hudens skyddande fettsyramantel så huden kan läkas (fet hy, torr hud, blandhy, eksem, rosacea etc).
  • Många upplever mer lyster och elasticitet i huden.

Lyster Express ansiktsbehandling med massage, 30 min 410 kr

Lyster Lyx ansiktsbehandling med massage, 55 min 725 kr

Honung ansiktsbehandling med honungsportömmning, 55 min  785 kr

Honung Lyx med honungsportömmning och massage, 90 min  1040 kr

10% rabatt vid köp av 5-kort (utnyttjas inom 1 år)

Kontaktuppgifter

Kom och trivs hos mig!

Fritt wifi

Kaffe & te

tidningar & magasin

Ekolyx

© Copyright Carpe Naturam 2021

© Copyright Carpe Naturam 2021