Recensioner

En lisa för kropp & själ!

Recensioner

En lisa för kropp & själ!

Recensioner

Här kan du läsa vad mina härliga kudner säger om mig! 

Lugnet infinner sig direkt när man kliver över tröskeln. Wivecka ser en och får en att känna sig speciell både i bemötande och behandling! Mitt lockiga svall får den kärlek det så väl behöver och varje besök ger en boost för utsida såväl som insida.

– Lena Rodin

Den bästa frisören till mitt lockiga hår och till barnet med stor klipp- och saxrädsla. Förutom förstås den fina stämningen och Maria Åkerbergprodukterna.

– Sofija Pedersen Videke

Wivecka har en enorm känsla! Är alltid så nöjd med både klipp färg och att bara få vara hos Wivecka är fantastiskt. Att det dessutom är bra för kroppen med naturligt färg från örter är bara toppen!

– Helena Blomljus-Brorsson

Jag kan varmt rekommendera denna oas i Ramlösa, en eko-frisör med stil, känsla och värme, varje gång blir en stunds avkoppling med spa-känsla, samtidigt som håret blir finfint, allt med naturliga och ekologiska färger!! Boka en tid och spara både naturen och dig själv undan blekmedel och onaturliga hårvårdsprodukter 

 – Anna Wäktare

Jag har inga bättre ord än Annas; 
Stil, känsla och värme! Och jag kan lägga till att mitt hår mår bra, är snyggt och får komplimanger, tack vare W.
Få frisörer klarar av lockigt hår – W gör!

– Carolina Håkansson

Underbart att bli klippt av en så härlig person! Dessutom duktig på att hantera mitt inte helt okomplicerade krulliga hår. Tack!

– Karolina Eriksson

Ett besök hos Wivecka är som att komma in i en bubbla av värme och omtanke. En perfekt paus från vardagens alla måsten!

– Helena Winther

Underbar atmosfär och ett otroligt välkomnande. Du gjorde vår sons första besök hos frisören till en fantastisk upplevelse. Den rosa kammen och saxen gjorde susen!

– Elin Klint

Kontaktuppgifter

Kom och trivs hos mig!

Fritt wifi

Kaffe & te

tidningar & magasin

Ekolyx

© Copyright Carpe Naturam

© Copyright Carpe Naturam